Menü

Hogyan épül a játszótér?Új játszótér építésénél először mindig elbeszélgetünk a megrendelővel, felmérjük az igényeket, és közösen tervet készítünk. A konzultáció után komolyabb, szakszerű tervezés következik, majd műhelyünkben előkészítjük a leendő játszótér elemeit.

Az előre egyeztetett napon kiszállunk a helyszínre, és elvégezzük a földmunkákat. Ezt követően lefektetjük a játszótér alapjait: igény szerint ütéscsillapító gumiszőnyeget telepítünk, kiássuk a korábban gondos gomba- és rovarölőszeres alapozással ellátott rönkfák alapi gödreit és felállítjuk a fő tartóelemeket és rönkfa oszlopokat.

A játékszer vázának megépítése után felszereljük a további elemeket: a tornyok tetejét, a mászófalakat, a korlátokat, a rámpákat, a hidakat, ezzel teljessé téve a játszótér alapfunkcióit biztosító hozzávalók sorát.

Ezek után a biztonsági és játékbeli finomítások elvégzése következik, vagyis a hinták, csúszdák, kapaszkodók felszerelése.

A gyors tesztelést követően pedig máris gyerekzsivajtól hangos lehet az új, időtálló, biztonságos, és nem utolsósorban mutatós játszótér!

TEKINTSE MEG TÁRSOLDALAINKAT