Menü

Megrendelés, Kiszállítás, Összeszerelés, GaranciaMegrendelés
Ha megtetszett valamelyik játszóterünk, vagy más termékünk, vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségek bármelyikén! Telefon: 06-70-633-8376 E-mail: info@ronkfajatszoter.hu

Kiszállítás
Ha gondjai lennének a megvásárolt áru hazaszállításával, akkor se habozzon megrendelni a kiszemelt terméket! Mi kedvezményesen a kertjébe szállítjuk, 130 Ft /km-es áron.

Összeszerelés
Szakembereink a végleges helyszínükön készre szerelik a megvásárolt játékokat és bútorokat! Magánszemélyeknek termékeink telepítése ingyenes, a köztéri eszközök telepítési költségét árajánlatunk tartalmazza.

Garancia
Hiszünk szakértelmünkben, ezért minden termékünkre 2 év garanciát vállalunk! Játszótereink a rendeltetésszerű használat és megfelelő karbantartás mellett sokáig örömet fognak szerezni a gyermekeknek! Jótállási jegy és Karbantartási útmutató letöltése innen

A fa természetes száradásából adódóan a fenyőből készült részeken kisebb, az akácrönkökön kisebb-nagyobb természetes repedések keletkeznek. A repedések a faanyag természetes velejárói, nem gyártáshibák, javításuk, cseréjük nem garanciában történik.

TEKINTSE MEG TÁRSOLDALAINKAT