Menü

Közterületi játszóterek rétegragasztott fenyőbőlForgók

A hinták után a forgók azok a dinamikus mozgást végző játszóeszközök, amelyek a modern játszóterek elmaradhatatlan részét képezik. A hinták billenő mozgásával szemben a forgó mozgást végző játékok egy teljesem más játékélményt képviselnek. A játék használójára összetett erők hatnak, új lehetőségek nyílnak a mozgás és a környezet kölcsönhatásainak megismerésére, a forgó mozgás élettani hatásainak játékos megtapasztalására. Ebben nyújt segítséget klasszikus alapjátékunk a mókuskerék, amelyet kicsik és nagyok szívesen forgatnak. Az állóképesség mellett az izomzatot és az egyensúlyérzéket is fejleszti. A többszemélyes forgók saját erőből adnak intenzív forgás élményt.

A hagyományos fa alapanyagok mellett (mókuskerék) ezek a játékok többnyire acél, vagy rozsdamentes alapanyagból készülnek, az időjárásnak és a fokozott igénybevételnek jól ellenállnak. További kiegészítő anyagok a műanyag kompakt lemez, melyből ülőkék, oldalfalak készülnek. A forgók mindegyike eleget tesz a játszótéri eszközök biztonságosságáról szóló 78/2003. (XI. 27.) GKM rendelet és az MSZ EN 1176 ajánlásainak.

Mókuskerék eszközünket bármely korosztály számára szívesen ajánljuk, standard és költséghatékony elemként minden játszótérre. Forgóinkat a nagyobbak használhatják. Kérjük, tekintse meg kínálatunkat, és ha megtalálta az Önnek tetsző eszközt, vagy egyéni ötlet esetén keressen minket bizalommal a KAPCSOLAT oldalon!


TEKINTSE MEG TÁRSOLDALAINKAT