Menü

Közterületi játszóterek rétegragasztott fenyőbőlVárak

A játszóterek fő attrakciói a várak. A várak rendkívül összetett játszóeszközök, sok kiegészítővel, számtalan játékfunkcióval. A tornyokra csúszdákat, egyensúlyozókat, mászóhálókat, mászófalat, létrákat, nyújtókat, stb. lehet elhelyezni, a variációk tárháza végtelen a szimpla tornyos eszközöktől a több tornyos, összetett játékóriásokig. A várak terén is nagy választékban kínálunk játékeszközöket minden korosztály számára. MINI és törpe tornyainkat, MINI várainkat a kisebb korcsoportok számára terveztük; ezek az eszközök kisebb, 1 m alatti esésmagassággal rendelkeznek, így ezek alá külön ütéscsillapító réteg kialakítása nem kötelező. A normál méretű tornyok, várak platómagassága 1,4 m, vagy afölötti, ezért itt már szükséges a szabvány által előírt ütéscsillapító réteg kialakítása. Az eszközök feltüntetett árai az ütéscsillapító réteg kialakításának költségeit nem tartalmazzák, erre kérésre külön árajánlatot tudunk adni.

A játékok fő tartószerkezetét rétegragasztott, tömbösített borovi fenyő oszlopok adják, melyeket porfestett acélkonzolok segítségével 5 cm-re elemelünk a földtől, a felszívódó talajnedvesség által okozott penészedés megakadályozására. További felhasznált anyagok: porfestett acél alkatrészek, műanyag kiegészítők, acélbetétes mászókötél. A fa részeket természet és környezetbarát anyagokkal kezeljük, a játék környezetre és egészségre ártalmas anyagokat nem tartalmaz. Minden általunk épített eszköz megfelel a játszótéri eszközök biztonságosságáról szóló 78/2003. (XI. 27.) GKM rendelet és az MSZ EN 1176 szabványok szabályainak.

Kínálatunkban szereplő várakat és kiegészítőinket változatos szín- és formavilággal ajánljuk közületi játszóterek központi elemeinek. A várak formájának, elrendezésének kialakításakor lehetőség van a képeken látható konstrukciótól eltérni, egyedi színek, formák, elhelyezés, stb. kialakításának érdekében. Egyedi ötleteinek megvalósításához, vagy árajánlatkéréshez keressen meg bennünket a KAPCSOLAT oldalunkon!


TEKINTSE MEG TÁRSOLDALAINKAT