Menü

Közterületi játszóterek rétegragasztott fenyőbőlLogikai és interaktív játékok

A test megmozgatása mellett egy játszótér a szellemi fejlődést is szolgálja. Ehhez nyújtanak segítséget logikai játékaink, amelyek a test pihenése alatt az agyat is tornáztatják. Kisebbeknek ajánljuk saját fejlesztésű kirakó játékainkat, különböző méretekben tetszőleges képekkel. A játék által ábrázolt kirakható képeket a Megrendelő kívánsága szerint helyezzük el. Logikai kirakóink három oldalú hasábokból állnak, három különböző kép, vagy grafika összeforgatási lehetőségével.

Nagyobbaknak ajánljuk OXO-játékainkat, melyet a hagyományos amőba játék szabályai alapján lehet használni. Alapméret a 3x3 elemes OXO, de ennél több elemű konstrukciók is kialakíthatók.

A játékok alapanyaga rétegragasztott, tömbösített borovi fenyőfa szerkezet, függőleges acéltengelyen elforgatható műanyag hengerekkel (OXO), vagy ugyancsak elforgatható rétegelt lemezből összeállított hasábok. A játékok nemcsak aktív játékelemként de díszítőként is funkcionálhatnak a közösségi tereken, játszótereken, megjelenítve akár az intézmény, vagy város címerét, logoját, stb. A termékek teljesítik a 78/2003. (XI. 27.) GKM rendelet és az MSZ EN 1176 ajánlásai szerinti feltételeket. Külön ütéscsillapító réteg kialakítása nem szükséges.

Kérjük, hogy egyedi logikai játék készítéséhez, tervezéséhez keressen minket bizalommal a KAPCSOLAT oldalon!


TEKINTSE MEG TÁRSOLDALAINKAT