Menü

Közterületi játszóterek rétegragasztott fenyőbőlJárművek

Jármű játékainkra nagyon büszkék vagyunk. Nemcsak a gyerekek, hanem a felnőttek is szeretik a kis vonatot piros tetővel, vagy épp a mászható mozdonyt. Tematikus játékaink tervezése folyamatos, terveink között szerepel a hajó, úthenger vagy űrhajó megtervezése, megépítése is. Ezek a játékok a testmozgás mellett kiválóan alkalmasak szerepjátékra, mely során megmozgatják a gyerekek fantáziáját. Bemutatott járműveinket a kisebb korosztályok bölcsődék, óvodák lakói számára ajánljuk, színes, tetszetős kialakításuk a játszótér, vagy udvar díszeivé teszi azokat.

Kisvonat játékunk kétféle verzióban, tető nélküli és tetővel ellátott formában is rendelkezésre áll. A méretében és megjelenésében egyaránt nagyobb "Mozdony" pedig már tartalmazza a méltán népszerű csúszdát is. Egyedi, saját fejlesztés a műanyag csőből készült átjárható alagút, amely a hagyományos fából készült átjáróhoz képest teljesen sima, szálkamentes és nem kell tartani a ruházat elakadásától sem. A mozdony színes tetővel, MINI csúszdával várja a kis vasutasokat.

Az eszközökhöz rétegragasztott, tömbösített borovi fenyő, a mozdony átjáróhoz műanyag cső alapanyagokat használunk, porfestett fém- és műanyag kiegészítőkkel. A gyártás során felhasznált anyagok a környezetre és az egészségre nem károsak. Egyik termék sem igényel külön ütéscsillapító réteget, a játékok alapjául puha talaj (homok) vagy, pázsit is megfelel. Esésmagasságuk 1 m alatti. Tematikus játékaink mindegyike megfelel a játszótéri eszközök biztonságosságáról szóló 78/2003. (XI. 27.) GKM rendelet és az MSZ EN 1176 szabványok ajánlásainak.

Kérjük, hogy látogasson vissza később is oldalainkra, tekintse meg és kérjen árajánlatot új tervezésű tematikus játékainkra. Árajánlathoz, vagy amennyiben nem találta meg az Önnek tetsző játékot, kérjük küldjön nekünk üzenetet a KAPCSOLAT oldalon!


TEKINTSE MEG TÁRSOLDALAINKAT