Menü

Közterületi játszóterek rétegragasztott fenyőbőlRugós játékok

A rugós játékokat főként a kisebb gyerekek kedvelik, de szívesen játszanak vele az idősebbek is. Egyszerű kialakításuknak köszönhetően a játszóterek egyik leggazdaságosabb játékcsoportját alkotják. A játékok változatos színekben, formákban rendelhetők, egy- és többszemélyes kivitelben is. Többféle állat- vagy jármű-figura is szerepel kínálatunkban. Rugós játékainkat a legtöbb játszótérre szívesen ajánljuk.

A rugós játékok két részből állnak; felül az időjárás viszontagságait jól tűrő állat- vagy egyéb figurák egy nagy teherbírású acérugóra vannak erősítve. Biztonsági szempontból megfelelnek a 78/2003. (XI. 27.) GKM rendelet és az MSZ EN 1176 ajánlásainak. A rugós játékok alapanyaga színes polietilén műanyag, amely UV védelemmel van ellátva, színét jól tartja, az időjárással szemben jól ellenáll.
A rugó és a fémrészek porfeséssel kezeltek, mely jól ellenáll a fokozott igénybevételnek. Külön ütéscsillapító réteg kialakítása nem szükséges.

Az elmúlt évek folyamán a rugós eszközök a játszótereken, parkokban kötelező eszközzé váltak, létjogosultságuk megkérdőjelezhetetlen. Válassza ki az Önnek tetsző rugós játékot és kérjen ajánlatot a képeken nem szereplő figurára a KAPCSOLAT menüpontban.


Boci

Boci
 ♦ cikkszám: RJKB084
 ♦ Ár: 114.000 Ft + ÁFA

TEKINTSE MEG TÁRSOLDALAINKAT