Menü

Közterületi játszóterek rétegragasztott fenyőbőlHomokozók

A homokozók a játszóterek legegyszerűbb, legbiztonságosabb, mégis legközkedveltebb eszközei a gyerekek körében. Előszeretettel ajánljuk már kisebb kortól, de iskolákban, köztereken a nagyobb korosztályok is szívesen töltik itt az időt. A homokozók a játszóterek alapeszközei, elsősorban a kreatív, és szerepjátékokhoz teremtenek ideális környezetet, de természetesen a homokvár építés is fontos kreatív tevékenység. Homokozóink kialakítása szerint termékeink között megtalálhatók a jól bevált formák és az újdonságok is, a négyzet alaktól a soszögletűig - méretben is változatosan. Új innovációnk a napvitorlával árnyékolt homokozó, amely védi a nyáron magas mértékű nap- és UV sugárzástól a gyerekeket.

Homokozóinkhoz kiegészítőket is tudunk ajánlani, homokozóasztalt, sarkokra szerelhető kompakt műanyag lemez ülőkéket, vagy akár a sarokra szerelt kompakt műanyag lemezből készült színes babaházat bebúvónyílásokkal. Homokozóink mindegyike eleget tesz a játszótéri eszközök biztonságosságáról szóló 78/2003. (XI. 27.) GKM rendelet és az MSZ EN 1176 ajánlásainak. A homokozók fő alapanyaga rétegragasztott, tömbösített borovi fenyő, a termék környezetre, vagy egészségre ártalmas anyagokat nem tartalmaz.

Kínálatunk folyamatosan bővül, kérjük, keresse fel oldalainkat később is. Természetesen van lehetőség egyéni formájú és méretű homokozók kialakítására is. Az oldalon feltüntetett ár a homokot nem tartalmazza! Kérjük, hogy árajánlat, vagy információ kérése esetén írjon nekünk a KAPCSOLAT oldalon található űrlapon!


TEKINTSE MEG TÁRSOLDALAINKAT