Menü

Közterületi játszóterek rétegragasztott fenyőbőlJátszóházak

A szerepjátékok kitűnő kellékei a babaházak amelyek a gyerekek kedvencei. Egy játszóház az egyik pillanatban lehet erdei kis ház, mesebeli csőszkunyhó, a másikban mézeskalácsház, vagy boszorkánytanya. A babaházba el lehet bújni, ki lehet nevezni főhadiszállásnak, ide vissza lehet vonulni, vagy csak egyszerűen megpihenni. Játékházaink többsége ülőfelületet is tartalmaz. Az általunk gyártott játékházakat változatos formákban, gyakran kombináljuk egyéb funkciókkal. Ilyen lehet például a homokozó, amelynek egyik, vagy két átellenes sarkára terveztünk házikót, kuckót.

Játékházaink rétegragasztott, tömbösített borovi fenyő alapanyagból készülnek, a környezetre vagy az egészségre káros anyagokat nem tartalmaznak. Minden eszköz eleget tesz a játszótéri eszközök biztonságosságáról szóló 78/2003. (XI. 27.) GKM rendelet és az idevágó MSZ EN 1176 szabványok előírásainak.

Tekintse meg kínálatunkat és válasszon különféle méretű játékházaink közül. Termékeinket egyaránt ajánljuk a kisebb és nagyobb korosztálynak, bölcsődék, óvodák, iskolák és közterek udvaraiba, játszótereire, külön ütéscsillapító réteg kialakítása nem szükséges.

Reméljük, sikerül kiválasztani az Önnek leginkább szimpatikus játékházat! Kérje személyre szóló ajánlatunkat, vagy kérdése, egyéni elképzelése esetén írjon nekünk a KAPCSOLAT menüpontban!


TEKINTSE MEG TÁRSOLDALAINKAT