Menü

Közterületi játszóterek rétegragasztott fenyőbőlMászókák

A különféle mászókák, mászható eszközök a gyerekek kedvencei. Ebben a kategóriában megtalálhatók az egyszerű, vagy hagyományos létrás, mászóköves, mászóhálós játékok, de megtalálhatók a bonyolult köteles mászókák és kötélpiramisok is. A mászás, a gyerekek izmainak fejlsztése mellett komoly hatással van a mozgáskoordinációra és az állóképességre is. A játszótéren a mászókák elsődleges szerepe, kielégíteni a gyerekek folyamatos mozgásigényét.

Oldalainkon több fajta típusú mászókából is választhat. Kínálatunkban megtalálhatók a hagyományos négyzet, vagy sokszög alapterületű, fémelemekkel és mászókötéllel ellátott mászókák. Különféle kombinált eszközöket is ajánlunk - ilyenek például az ív alakú mászókák egyik oldalukon mászófallal, vagy a tetején mászókövekkel ellátott, mászható babaház. Szintén közkedveltek a mászóköteles eszközök, különféle hálókkal, köteles kihívásokkal. Mászókáink kínálata folyamatosan bővül, kérjük, látogasson vissza oldalainkra a későbbiekben is.

Mászóeszközeink rétegragasztott, tömbösített borovi fenyőből, illetve porfestett acélból készülnek, további műanyag kiegészítőkkel. Termékeink a környezetre és az egészségre ártalmas anyagokat nem tartalmaznak. Az eszközök rögzítése a talajtól elemelve, porfestett fémkonzolokkal valósul meg, megakadályozva a talaj nedvességének hatását a faanyagra. A lábakat betonhabarccsal rögzítjük a földhöz.

Tekintettel a mászóeszközök esési magasságára, a játékok biztonsági zónájában ütéscsillapító réteg kialakítása szükséges. Az eszközök eleget tesznek a játszótéri eszközök biztonságosságáról szóló 78/2003. (XI. 27.) GKM rendelet és az idevágó MSZ EN 1176 szabványok előírásainak.

Termékpalettánk folyamatosan bővül, kérjük látogasson vissza máskor is! Amennyiben megtalálta az Önnek megfelelő eszközt, vagy egyedi tervezésű játékot szeretne, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a KAPCSOLAT oldalon!


TEKINTSE MEG TÁRSOLDALAINKAT