Menü

Közterületi játszóterek rétegragasztott fenyőbőlHinták

Hagyományos, köztéri lengőhintáink széles választékban állnak megrendelőink rendelkezésére! Hintaállványaink rétegragasztott, tömbösített borovi fenyő gerendákból vannak összeállítva. A stabilitást és a biztos kötéseket porfestett acélkonzolokkal oldjuk meg. Hintaállványaink hagyományos fa, illetve fém keresztgerendával is választhatók, tetszőlegesen köztéri alumíniumbetétes laphintával, vagy köztéri biztonsági bébihintával is kérhetők. A hintaállványok lábait porfestett acélkonzolokkal, betonhabarccsal rögzítjük a talajhoz. A lábak fa részeit 5 cm-re a talajtól elemelve biztosítjuk, hogy a faanyag ne szívja fel a talajból a nedvességet.

Nagy örömmel ajánljuk a gyerekek által nagyon kedvelt madárfészek-hintát, mely szintén rendelhető fém felsőrudas kivitelben is. Madárfészek ülőkéink a legkiválóbb acélbetétes mászókötélből készülnek, kiemelt figyelmet fordítva a tartósságra és a használhatóságra. Az ülőkék mindegyike galvanizált acél láncokkal, és megerősített hintacsuklóval van rögzítve.

A hinták, hintaállványok mindegyike megfelel a játszótéri eszközök biztonságosságáról szóló 78/2003. (XI. 27.) GKM rendelet és az idevágó MSZ EN 1176 szabványok ajánlásainak.

A lengőhinták a játszóterek alapelemei. Telepítésük során figyelembe kell venni a lengő- és kényszermozgást végző eszközökre vonatkozó előírásokat. A hinták esési területében ütéscsillapító réteget szükséges kialakítani, amely lehet homok, gyöngykavics, fenyőfakéreg vagy az egyre népszerűbb újrahasznosított gumilap, vagy öntött gumi felület. A kialakítandó ütéscsillapítás vastagságát és paramétereit a biztonsági előírásoknak megfelelően kell meghatározni. Ütéscsillapítás elkészítésére a megrendelt eszközök ismeretében KÉRÉSRE külön ajánlatot tudunk küldeni.

A hinták, lengőhinták alapjátékként bármelyik bölcsődei, óvodai, iskolai, vagy köztéri játszótérre ajánlhatók. Kérjük, válassza ki kínálatunkból az Önnek leginkább megfelelőt, és kérje árajánlatunkat a KAPCSOLAT oldalon!


TEKINTSE MEG TÁRSOLDALAINKAT